Niet kwantificeren leidt tot beoordelingsfouten.

Problemen bij het schatten van hulpbronnen

Overschrijden van budget en planning

Factureringsfouten

Productiviteitsfouten

Vermijd ongecontroleerde budgetoverschrijdingen!

Een tijdregistratiesysteem opzetten.

Wil je je diensten kwantificeren?

Kies ' Actions' in ComplyStation.

ACTIONS ®

Activiteitenbeheer met de optie om de gepresteerde tijd te registreren.

Tijdsbeheer is essentieel om de productiviteit te optimaliseren, de efficiëntie te verbeteren en een nauwkeurige opvolging van activiteiten en middelen te garanderen.

Tijdregistratie

Meer informatie

De gewerkte tijd moet nauwkeurig en systematisch worden geregistreerd. Dit kan met een prikkloksysteem, tijdregistratiesoftware of een papieren formulier.

Tijdsclassificatie

Meer informatie

De gewerkte tijd moet worden ingedeeld volgens de uitgevoerde activiteit. Tijd besteed aan een specifiek project kan bijvoorbeeld geclassificeerd worden als factureerbare tijd, terwijl tijd besteed aan vergaderingen geclassificeerd kan worden als niet-factureerbare tijd.

Data-analyse

Meer informatie

Gegevens over gewerkte tijd kunnen worden geanalyseerd om trends en mogelijke problemen te identificeren. Als een medewerker bijvoorbeeld onevenredig veel tijd besteedt aan administratieve taken, kan dit erop wijzen dat er behoefte is aan training of een herziening van de processen.

Facturatie

Meer informatie

De gewerkte tijd kan worden gebruikt om klanten te factureren of om projectbudgetten op te stellen. Het is belangrijk dat tijdsgegevens nauwkeurig en betrouwbaar zijn om factureringsfouten of budgetoverschrijdingen te voorkomen.

Gebruik de app ‘Acties’ van ComplyStation om je tijd te meten:

Kies voor “Acties” om niet alleen de productiviteit te optimaliseren, maar ook om een harmonieuzere en evenwichtigere werkomgeving te creëren die goed is voor zowel de werknemers als de organisatie.

Ontdek