Wie zijn wij?

Dankzij haar team van consultants biedt Megabyte Consulting, dat deel uitmaakt van de Megabyte/Lisam-groep, een brede waaier van diensten aan, waaronder advies inzake Change en Project management, alsook digitale transformatie met opleiding en ondersteuning voor het ComplyStation-managementplatform.

GESCHIEDENIS

Ontdek de oorsprong van Megabyte

De Lisam Group, opgericht in 1999, is een wereldwijde leverancier van softwareoplossingen en diensten op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid (EHS) en opereert vanuit kantoren over de hele wereld.

Sinds haar oprichting heeft de Lisam Group actief gezocht naar innovatieve, betaalbare en tijdige oplossingen voor de uitdagingen van haar klanten door tal van toepassingsoplossingen aan te bieden binnen het ComplyStation-platform.

Megabyte Consulting S.A., onderdeel van de Lisam Groep, is al meer dan 35 jaar op de markt en is een IT-dienstverlener en ingenieursbureau gespecialiseerd in wereldwijde oplossingen voor bedrijfsapplicaties, IT-beheer, telecommunicatie en IT-infrastructuur.

De aangeboden diensten variëren van advies, ontwerp, ontwikkeling en implementatie van bedrijfsapplicaties tot training, onderhoud, ondersteuning en technische interventies.

De Megabyte-groep is de IT-partner van haar klanten, en haar belangrijkste roeping is het geven van advies, het implementeren van IT-oplossingen en het ondersteunen van de bedrijven van haar klanten bij het uitvoeren van hun projecten.

De Megabyte Groep biedt software- en hardwareoplossingen aan bedrijven, verenigingen en instellingen, volledig onafhankelijk van computerfabrikanten of andere IT-dienstenbedrijven. Met een zestigtal werknemers en een omzet van 8,2 miljoen euro (2022) is Megabyte aanwezig in heel België en werkt het samen met zijn klanten aan hun Belgische en Europese projecten.

Met Megabyte vertegenwoordigt de Lisam-groep een omzet van 62 miljoen euro en een team van ongeveer 620 mensen.

Referenties

Ze vertrouwen ons